Yksilövalmentajan tehtävä Kaski Joensuun tiimissä

 Honkalampi on ollut olemassa jo vuodesta 1991 lähtien pitämässä huolta siitä, että jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa. Tämän päivän Honkalampi on laaja-alainen ja useiden eri alojen ammattilaisista koostuva konserni. Valikoimastamme löydät monipuolisesti asumiseen, työllistämis- ja HR-toimintaan, terapiaan ja kuntoutukseen, henkilökohtaiseen apuun, päihdeongelmiin ja kommunikaatioon liittyviä palveluita.

Kaski Joensuu tarjoaa työhönkuntoutus ja valmennuspalveluita ja on osa Honkalampea. Palvelumme ovat tunnettuja korkeasta laadusta, Keskeisiä arvojamme ovat yksilöllisyys ja laatu – ilman niitä emme saisi aikaan vaikuttavia tuloksia. Kaiken taustalla ovat monialainen asiantuntijuus sekä kohderyhmien ja maakunnan tuntemus.

Tiimimme kaipaa vahvistusta, joten etsimme yksilövalmentajaa, jonka tehtävä jakautuu KASKI Joensuun ja Ehta Henkilöstöpalveluiden kesken seuraaviin palveluihin
• KELAN ammatillinen kuntoutus TEAK
• kuntouttavan työtoiminta
• Nuotti-valmentaja
• muut työllistymiseen liittyvät palvelut .

Yksilövalmentajan pääasiallisina tehtävinä ovat
• motivoiva ja tavoitteellinen yksilövalmennus
• asiakkaiden työllistymis- ja koulutuspolkujen suunnittelu ja toteutuminen
• yritys- ja verkostoyhteistyö
• toimiminen moniammattisen työryhmän jäsenenä

Yksilövalmentajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa (sosionomi AMK, sairaanhoitaja AMK ), hyviä tietotekniikkataitoja sekä sujuvaa raportointi- ja palautteiden tuottamistaitoa. Edellytämme myös yli 2 vuoden kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Tärkeänä lisäarvona pidämme kokemusta ammatillisen kuntoutuksen tehtävistä, työttömien henkilöiden kanssa työskentelystä sekä työllisyydenhoidon palvelujärjestelmän tuntemuksesta. Arvostamme myös kokemusta verkosto- ja yritysyhteistyöstä. Pidämme tärkeänä innostuneisuutta, tavoitteellista työotetta, tiimityöskentelytaitoja, hyviä vuorovaikutus ja ohjaustaitoja. Työn hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta.

Hakeminen ja lisätiedot

Jos lukiessasi yllä kerrottua tehtävänkuvaa innostuit etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin, markkinoi itsesi meille. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti.

WWW-osoite http://www.kaskityovalmennus.fi
Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Marjatta Rummukainen, Honkalampi-säätiö SR, KASKI Joensuu, Salpakatu 2, 80100 Joensuu.

Hakemukset ja lisätietokyselyt sähköpostilla marjatta.rummukainen@hl-s-fi.
Ei puhelintiedusteluja.
Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan tes, G-palkkataulukko G21
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan, haastattelemme hakijoita joustavasti hakemusten tultua
Työaika kokopäivätyö, 38 h 50 min / viikko
Työnkesto toistaiseksi
Haku päättyy 18.2.2019

Honkalammen asumispalvelut hakee kesäloman sijaisia kahdeksaan asumisyksikköön ympäri Pohjois-Karjalaa

Sinä olet positiivisella työasenteella varustettu lähihoitaja, kehitysvamma-alan tutkinnon suorittanut tai alalle opiskeleva ja sinulla on tartuntalain mukainen rokotussuoja. Työntekijänämme olet ohjaaja, kehittäjä, auttaja, mutta ennen kaikkea unelmien toteuttaja. Osaat kohdata asiakkaamme aidosti. Tulet toimeen käytössäsi olevien nykyaikaisten työvälineiden ja prosessien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen, avustaminen ja perushoito. Monipuoliseen työn kuvaan sisältyy myös viriketoiminnan toteuttamista sekä ruoka- ja siivoushuollon tehtäviä. Työ on vuorotyötä. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kehitysvamma-alan työkokemus katsotaan näissä tehtävissä hakijan eduksi. Avoimeen ja ihmisläheiseen työyhteisöömme on helppo sujahtaa ja pääset samalla kokeilemaan, oppimaan sekä hyödyntämään omaa erikoisosaamistasi.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 30.1.2019 mennessä.

Hakemukset ja lisätietokyselyt palvelukotivastaaville sähköpostilla:

Kanervapiha, Kotitanhua, Kurjenpolvi, Riihitie: Päivi Kinnunen, paivi.kinnunen@hl-s.fi

Mäkitupa, Sirkkalanhelmi: Seija Päivinen, seija.paivinen@hl-s.fi

Aurinkorinne,Teeritie: Sirpa Piipponen, sirpa.piipponen@hl-s.fi

Tutustu asumisyksiköihimme: https://www.honkalampi.fi/palvelumme/asumispalvelut/

Asumisyksiköt ovat osa Honkalampi-konsernia. Honkalampi on suomalainen, yhteiskuntavastuullinen organisaatio, jonka tavoitteena on taata kaikille esteetön ja sujuva arki. Honkalampi-säätiö on perustettu jo vuonna 1991 pitämään huolta siitä, että jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa. Tämän päivän Honkalampi on laaja-alainen ja useiden eri alojen ammattilaisista koostuva konserni. Teemme työtä, jotta palvelujen käyttäjän maailmasta tulee tänäänkin pykälää parempi Lue lisää: www.honkalampi.fi