Kostamokoti Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen liiketoimintapäällikköä

Oletko sinä energisen, iloisen ja innovatiivisen työasenteen omaava tyyppi, joka osaa johtaa sekä henkilöstöä että liiketoimintaa unohtamatta asiakaslähtöisyyttä?

Etsimme yrittäjähenkistä liiketoimintapäällikköä luotsaamaan Kostamokodin toimintaa. Tehtävässäsi vastaat asiakastyön lisäksi yhtiön hallinnosta, toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä toiminnalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Tehtäviin kuuluu myös lähiesimiestehtävät Liperin yksikössä sekä henkilöstöasioiden kokonaissuunnittelu yhtiön henkilöstön osalta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työkokemuksesi ja/tai koulutuksesi kautta saatua mielenterveys- ja päihdetyön osaamista sekä palvelujärjestelmän tuntemusta. Edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ratkaisu- ja palveluhenkistä asennetta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä muiden kanssa. Pystyt vastaamaan annetun työkokonaisuuden johtamisesta alusta loppuun yhdessä tiimin ja sidosryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, verkostoja, näyttöjä onnistuneesta henkilöstöjohtamisesta ja ymmärrystä myynnin & markkinoinnin merkityksestä haastavalla alalla. Liiketoimintapäällikkönä saat vastuun ja vapauden johtaa toimintaa itsenäisesti – odotamme paineensietokykyä, organisointitaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta. Sinulla ei mene myöskään sormi suuhun erilaisten ohjelmistojen tai sähköisten järjestelmien edessä.

Tarjoamme Sinulle loistavan tilaisuuden työskennellä osana huipputiimiä ja isompaa konsernia. Itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan lisäksi saat hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittämiseen ja kehittymiseen. Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

Paikka täytetään 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteella pia.vanska@kostamokoti.fi 7.10.2018 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Kostamokodin liiketoimintapäällikkö Pia Vänskä, p. 0400 363018 tai
pia.vanska@kostamokoti.fi

Kostamokoti Oy on vuonna 1995 perustettu yhtiö, joka tarjoaa psykososiaalista päihdekuntoutusta kognitiivisella työotteella. Palveluihin kuuluu myös korvaushoito osana kuntoutusprosessia. Kostamokodin liikevaihto on noin 1 milj. euroa. Henkilöstöä on 20 kahdessa eri yksikössä Liperissä ja Tohmajärvellä. Tutustu tarkemmin: www.kostamokoti.fi

Kostamokoti on osa Honkalampi-konsernia. Honkalampi on suomalainen, yhteiskuntavastuullinen organisaatio, jonka tavoitteena on taata kaikille esteetön ja sujuva arki. Tämän päivän Honkalampi on laaja-alainen ja useiden eri alojen ammattilaisista koostuva konserni. Lue lisää: www.honkalampi.fi