Avoimet työpaikat

Vastaavia ohjaajia

Kaski-Raja Karjalan organisaatio uudistuu 1.8.2018 alkaen. Haettavana on kaksi vastaavan ohjaajan tehtävää, joista toinen sijoittuu Kiteelle (Peltotie 2) ja toinen Ilomantsiin (Savotantie 9). Ilomantsissa tuotetaan työllistämispalvelua, kuntouttavaa työtoimintaa ja mielenterveyskuntoutujien työ- ja päivätoimintaa. Ilomantsissa on puu- ja tekstiilipuoli, jossa palvelunkäyttäjät voivat harjaantua työvalmennuksessa. Ilomantsissa on vastaavan ohjaajan tehtävän lisäksi kaksi muuta ohjaustehtävää, joista toinen ohjaaja ja toinen työnsuunnittelija.

Kiteellä tuotetaan kuntouttavaa työtoimintaa, terapeuttista työtoimintaa ja nuorten työpajatoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Kiteellä on lisäksi lounasruokala. Kiteeltä käsin suoritetaan palvelunkäyttäjien linja-ajoja. Liittymäajojen suoritusta varten käytössä on kolme minibussia.

Kiteellä on puu-, metalli, catering, tekstiili- ja ympäristötyöpuoli, joiden toimintaan palvelunkäyttäjät osallistuvat työvalmennuksen merkeissä. Kiteellä vastaava ohjaaja työskentelee 8 hengen tiimissä. Yksikön päällikkö työskentelee Kiteellä.

Vastaavan ohjaajan tehtävän hoitajalta edellytämme sosionomi /AMK -tutkintoa. B-ajokortti välttämätön. Tehtävä sisältää toimipaikkakunnan asiakaskoordinoinnin ja paikallishenkilöstön lähiesimiehenä toimimisen, kokemus esimiestyöstä luetaan eduksi. Tehtävien hoidon määräaika 31.12.2018 saakka ja jatkossa vuosittain/paikkakunnan vuositilaussopimusten mukaan.

Lisätietokyselyt 29.6.2018 mennessä sähköpostitse timo.matikainen@hl-s.fi. Vastaukset lisätietopyyntöihin vkon 27/2018 aikana.

Hakemukset ansioluetteloineen 20.7.2018 mennessä osoitteella:

Honkalampi-säätiö, Timo Matikainen
Peltotie 2
82500 Kitee.