Palvelumme

Asumispalvelut

Honkalammen asumispalvelut tarjoavat yksilöllistä ja räätälöityä asumista kehitysvammaisille aikuisille. Asumispalveluihimme kuuluu kahdeksan kotia ympäri Pohjois-Karjalaa. Kodeissamme on erilaisia asuntoja yksiöistä ryhmäasumiseen. Jokaisella pitää olla mahdollisuus olla oman elämänsä tähti!

Asumispalvelut

Kaski Valmennus

Kaski Valmennus on Honkalammen toimiala, joka tuottaa monipuolisia työ- ja yksilövalmennuspalveluita sekä koulutusta että työtä tavoitteleville henkilöille.

Kaski Valmennus

Spesio

Omanlaista elämää mahdollistamassa vuodesta 2001

Spesion palveluita ovat henkilökohtainen apu, hoidolliset palvelut ja erilaiset kotipalvelut. Asiakkaamme ovat ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja tukea arjessa. Palvelemme kaiken ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Toimimme Pohjois-Karjalassa, Savossa ja Tampereella.

Spesio

HLS-Fondo

Terapiaa ja kuntoutuspalveluita valtakunnallisesti

HLS-Fondo on terapia- ja kuntoutuspalveluita tuottava yritys. Meille on tärkeää toimia yhteiskunnassa vastuullisesti. Olemme Kelan palveluntuottaja eli toimimme yhteistyössä Kelan kanssa.

HLS-Fondo

Evantia

Evantia on kommunikoinnin ja saavutettavuuden moniosaaja yli 30 vuoden kokemuksella. Tulkkauspalvelut ja kommunikaatio-opetus kuuluvat Evantian ydinosaamiseen. Evantian ammattilaiset palvelevat mm. viittomakielisiä, kuurosokeita, puhevammaisia, huonokuuloisia ja kuuroutuneita asiakkaita. Palvelut mahdollistavat asiakkaille yhdenvertaiset kohtaamiset ja osallistumisen yhteiskunnan toimintaan. Evantia on alansa suurin työnantaja Suomessa. Kommunikointi kuuluu kaikille!

Evantia

Kostamokoti

Päihde­kuntoutusta kodin­omaisessa ympäristössä

Tarjoamme Kostamokodissa psykososiaalista päihdekuntoutusta kognitiivisella työotteella. Asiakkaitamme ovat pariskunnat, lapsiperheet sekä täysi-ikäiset yksilökuntoutujat. Yhteisömme mahdollistaa myös korvaushoidon osana psykososiaalista kuntoutusta.

Kostamokoti

Lounaskahvila Salpakankaan Helmi

Hyvin tehtyä kotiruokaa ja kokouspalveluita. Tee helmi valinta itsellesi.

Salpakankaan Helmi