Töihin meille

Erilaisia työmahdollisuuksia

Honkalampi-konserni tarjoaa paljon erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi ohjaajan, työvalmennuksen ja viittomakielen tulkin tehtävissä. Eniten Honkalampi tarvitsee vahvistukseensa sosionomeja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Työtehtäviä on tarjolla eri puolilla Suomea.

Voit lähetä avoimen hakemus TÄSTÄ

Juha on työskennellyt Honkalampi-säätiön omistamalla Kostamokodilla kohta neljä vuotta. Viimeisimpiä työtehtäviä on yhdistänyt ihmisten auttaminen ja yrityksen kanssa jaettu arvomaailma. Nämä seikat hän näkee merkitykselliseksi nykyisessäkin työssään. Tärkeää on myös, että rahallinen voitto menee yhteiseen hyvään.

Yksikönpäällikkönä työtehtävät ovat monipuolisia, aina hallinnosta asiakkaiden arjessa mukana olemiseen. Parasta työssä on, kun näkee kuntoutukseen tulleen asiakkaan saavan taas asiat kuntoon ja elämästä kiinni. Kostamokodin slogan ”yksilönä yhteisössä” kuvaa hyvin niin asiakkaiden kuin työntekijöiden tilannetta. Yhteisössä jokainen saa olla oma itsensä, tuoda ideoita toteutukseen sekä vastuuta sen verran, kun on valmis kantamaan.

”Erityisen onnelliseksi minut tekee, kun saan tehdä töitä entisten asiakkaiden kanssa. Sellaista kasvutarinaa on ollut hieno seurata!” Juha toteaa hymyissä suin.

Sinikalla on kohta 15 vuotta takana säätiön eri tehtävissä. Vastavalmistuneena sosionomina hän aloitti määräaikaisessa työsuhteessa avustajakeskuksella, joka nykyään tunnetaan Spesiona. Määräaikaisuus vaihtui vakituiseksi työksi ja vuosien varrella myös vastuuta tuli lisää. Viimeiset vuodet Spesiolla hän toimi yksikön vastaavana.

Vuoden 2022 alusta hän tarttui rohkeasti tilaisuuteen päästä hyödyntämään karttunutta kokemusta vammaistyöstä ja henkilökohtaisesta avusta. Sinikka aloitti työt henkilökohtaisen avun kehittämiskeskuksella, Esellä. ”Uudet tehtävät Esellä tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää ja viedä asioita eteenpäin uudella tasolla.” Sinikka kertoo.

Säätiön vahvuutena Sinikka näkee jatkuvan kehittymisen. Erityisen hienoa on, että palveluita tehdään yhdessä niitä käyttävien toimijoiden kanssa. Myös säätiön eri yksiköt ovat tarjonneet hänelle näkemyksiä omaan työhön. Tämän matkan säätiöllä ovat kruunanneet ihanat kollegat!