Perpe-keskus

Perheperustaisen kuntoutuksen kehittämiskeskus tunnetaan myös lyhyemmin nimellä Perpe-keskus. Me luomme kasvatuksellisen kuntoutuksen toimintamalleja arjen tarpeisiin.

Toimimme neurologisten, neuropsykiatristen ja sosiaalisen kehityksen teemojen parissa. Toimintamme on suunnattu kaikille pohjoiskarjalaisille lapsille, nuorille, heidän perheillensä sekä ammatti- ja vapaaehtoishenkilöille. Olet tervetullut mukaan ilman diagnoosia ja lähetettä. Toimintamme on maksutonta.

Perpe-keskuksen toiminta tähtää asiakkaidemme vahvuuksien esiin nostamiseen ja sosiaalisten vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Me keskitymme siihen ja vahvistamme sitä, mikä jo toimii ja lähdemme aina arjen tasolta liikkeelle. Mitoitamme kunkin asiakkaan ja perheen tavoitteet yksilöllisesti.

Tarjoamme perheille konkreettisia apukeinoja ja tukea arkeen, esimerkiksi keinoja lapsen ohjaamiseen arjen siirtymätilanteissa tai arkirutiinien jäsentämisessä. Toteutamme ohjauskäynnit asiakkaalle sopivana aikana sekä sopivassa paikassa.

Meille on tärkeää tuoda apua ja tukea sinne, missä sitä tarvitaan. Siksi järjestämme ryhmätoimintaa lapsille, nuorille ja perheille ympäri maakuntaa, niin maaseutualueilla kuin kuntakeskuksissakin. Toteutamme ja kehitämme ryhmämalleja yhteistyössä päivähoidon, koulun, nuorisotoimen, kolmannen sektorin sekä muiden toimijoiden kanssa.

Yhteiskehittäjyys on meille tärkeää. Jaettu asiantuntijuus erityisen tuen kysymyksissä toteutuu koulutuksellisissa sekä vanhempien ja ammattihenkilöstön kohtaamiseen perustuvissa toimintamalleissamme.

Teemme myös tiivistä yhteistyötä järjestöjen kanssa kohderyhmiemme puitteissa, ja voitkin tavata meidät myös esimerkiksi erilaisissa perhetapahtumissa esittelemässä toimintaamme. Tule rohkeasti tutustumaan ja kysymään lisää!

Perpe-keskus

Kauppakatu 23 A, 2. krs, 80100 Joensuu

Noora Alm

yksikön vastaava, verkostosuunnittelija

Perpe-keskus

+358503886606

Sähköposti

Kati Saurula

erityisohjaaja

Perpe-keskus

+358503886605

Sähköposti

Paula Muranen

erityisohjaaja

Perpe-keskus

+358503886604

Sähköposti

 

Facebook

Instagram

PERPE-KESKUS_ESITE