Palvelumme

Palvelumme

Asumispalvelut

Honkalammen asumispalvelut tarjoavat yksilöllistä ja räätälöityä asumista kehitysvammaisille aikuisille. Asumispalveluihimme kuuluu kahdeksan kotia ympäri Pohjois-Karjalaa. Kodeissamme on erilaisia asuntoja yksiöistä ryhmäasumiseen. Jokaisella pitää olla mahdollisuus olla oman elämänsä tähti!

Asumispalvelut

Kaski Työvalmennus

Kaski Työvalmennus tarjoaa erilaisia työhönvalmennus- ja työhönkuntoutuspalveluita haasteellisessa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille. Meille on tärkeää olla aktiivisesti mukana kehittämässä ja tukemassa työntekijöitä muuttuvassa työelämässä. Pidämme huolta, että jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa nyt ja huomenna – olipa kyse sitten kuntouttavasta työtoiminnasta tai yksilöllisestä työvalmennuksesta.

Kaski työvalmennus

Spesio-avustajapalvelut

Honkalampi-säätiön avustajakeskuksena aloittanut Spesio tuottaa henkilökohtaisen avun palveluita valtakunnallisesti sekä kunnille että yksityisille asiakkaille. Avustajapalveluiden avulla arki rullaa ja me Spesiolla pidämme huolta siitä, että sinä voit elää omannäköistä elämää.

SPESIO-Avustajapalvelut

HLS-Fondo terapia- ja kuntoutuspalvelut

Tytäryhtiömme HLS-Fondo tarjoaa monipuolisia terapia-, perheohjaus- ja kuntoutuspalveluita. Palveluihin kuuluvat myös työnohjaus, psyykkinen valmennus, PRT-ohjaus sekä alan koulutukset. HLS-Fondon erityisosaamista ovat neurologisiin vaikeuksiin liittyvät häiriöt sekä lasten ja nuorten psykiatriset sekä käyttäytymiseen liittyvät ongelmat.

HLS-Fondo

Evantia

Evantia on kommunikoinnin ja saavutettavuuden moniosaaja yli 30 vuoden kokemuksella. Tulkkauspalvelut ja kommunikaatio-opetus kuuluvat Evantian ydinosaamiseen. Palvelut mahdollistavat mm. viittomakielisille, kuurosokeille, puhevammaisille, huonokuuloisille ja kuuroutuneille asiakkaille yhdenvertaiset kohtaamiset ja osallistumisen yhteiskunnan toimintaan. Kommunikointi kuuluu kaikille!

Evantia

Kostamokoti

Päihde- ja kuntoutuspalveluissa voit kääntyä Kostamokodin puoleen. Kostamokodin päihdekuntoutuspalvelut on suunnattu täysi-ikäisille huume- ja sekakäyttäjille, niin miehille, naisille kuin pariskunnillekin. Tarjoamme myös päihdeperheiden vauvaperhekuntoutusta antamaan työkaluja ja tukea uudessa elämänvaiheessa.

Kostamokoti

Juhta Plus -peräkärryt ja -trailerit

Pohjois-Karjalassa käsityönä valmistetut Juhta Plus -peräkärryt ja -trailerit ovat tunnettuja, kestäviä ja laadukkaita. Yli 40 vuoden kokemuksella Juhta on luotettava aisapari myös teollisuuden työtehtäviin.

Juhta plus

Ehta Henkilöstöpalvelut

Ehta Henkilöstöpalvelut on erikoistunut työvoiman vuokraukseen, rekrytointiin ja muihin HR-palveluihin. Ehta toimii osana Juhtaa täydentämässä työllistämiseen liittyvien palveluiden valikoimaa konsernissamme. Ehta on sinulle luotettava kumppani, olitpa sitten työnhakija tai työvoimaa etsivä työnantajan edustaja.

Ehta

Lounaskahvila Salpakankaan Helmi

Salpakankaan Helmi on monipuolinen ja viihtyisä lounaskahvilamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Joensuun Salpakankaalla. Nauti maistuva kotiruokalounas tai pidä virkistävä kahvitauko. Meiltä on myös mahdollista varata erilaisia kokoustiloja. Tervetuloa!

Lounaslista