Erityistä tukea tarvitsevan ikääntyminen – Läheisten kahvihetki to 4.5.2023

Neljä piirroshahmoa pyöreän pöydän ääressä juomassa kahvia. Teksti: Kahvihetki läheisille.

Sydämellisesti tervetuloa läheisille suunnattuun kahvihetkeen torstaina 4.5.2023 klo.17-19. Kohtaamisessa pohdimme erityistä tukea tarvitsevan henkilön ikääntymistä. Millä keinoin voit tukea läheistäsi ylläpitämään toimintakykyä ja työssäjaksamista? Ja millaista hyötyä digilaitteista ja sovelluksista voi olla ikääntyvän arjessa?

Kahvihetki järjestetään Muutoksen Sillan olohuoneessa osoitteessa Kirkkokatu 12, 80110 Joensuu. Tapahtuman alustukset pääset kuitenkin kuulemaan myös Teams- sovelluksen välityksellä mistä päin Suomea tahansa. Huomioithan, että klo. 18.00 alkava työpajatyöskentely on tarkoitettu vain läsnäoleville osallistujille. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan lähi- tai etäosallistujaksi tämän linkin kautta:  Ilmoittautuminen läheisten kahvihetkeen

Kohtaamisen järjestävät yhteistyössä Honkalampi-säätiön Arki digittää -hanke ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Mie tahon täyttä elämää! -hanke.