Tuntityöntekijäksi Arki digittää -hankkeeseen

Kiinnostaisiko sinua työ digiosallisuuden vahvistajana?

Honkalampi-säätiön Arki digittää -hanke hakee tiimiinsä määräaikaista tuntityöntekijää Joensuuhun.
Hankkeessa vahvistamme kehitysvammaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, vaikuttaa ja toimia digiyhteiskunnassa.  Työsi painottuu kasvokkain ja verkossa tapahtuviin ryhmäkohtaamisiin. Toimit pääasiallisesti hankkeen projektisuunnittelijan Sarin työparina.

Arki digittää -hankkeen tuntityöntekijänä

  • käytät sujuvasti digilaitteita ja toimit luontevasti digitaalisissa työympäristöissä ja somessa
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat kokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa työskentelystä
  • olet oma-aloitteinen ja uskallat innostua
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta, olet alan opiskelija tai omaat vastaavat tiedot ja taidot

Toivomme, että nautit digimaailman mahdollisuuksiin tutustumisesta. Kaikkea ei tarvitse osata – tärkeintä on vahvistava ja arvostava kohtaaminen sekä digitaalisen vuorovaikutusympäristön arvostaminen.

Työehdot

Työaikasi vaihtelee 20 – 30 h/kk, riippuen ryhmätoiminnan rytmityksistä.
Työt painottuvat arki-iltapäiviin ja arki-iltoihin.
Työ kestää alkuun ainakin 5 kuukauden ajan. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuntityöntekijälle maksetaan korvaus tehtyjen tuntien mukaan työehtosopimuksen G19C palkkaluokan mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote sekä todistus tartuntatautilain mukaisesta rokotussuojasta.

Hakeminen ja lisätietoja

Lähetä noin minuutin pituinen videohakemus sekä ansioluettelosi PDF-tiedostona osoitteeseen saila.kosunen@hl-s.fi Merkitse viestin otsikkoon “Työhakemus”.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Arki digittää -hankkeen projektipäälliköltä Saila Kosuselta sähköpostitse, saila.kosunen@hl-s.fi

Tutustuthan ennen hakemista tarkemmin hankkeen toimintaan:

Twitter
Instagram
Facebook