Mukana ja läsnä läheisenä digiarjessa -kohtaaminen torstaina 10.11.2022

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön läheinen, jutellaanko teillä arjen digiasioista? Tarvitsetko lisää tietoa ja vinkkejä läheisesi tasapainoisen digiarjen tukemiseen?

Tule mukaan Mukana ja läsnä läheisenä digiarjessa -kohtaamisen torstaina 10.11 kello 17-19. Kohtaamisessa keskustellaan tasapainoisesta digiarjesta ja jaetaan käytännönläheisiä vinkkejä digiturvallisuudesta huolehtimiseen.

Voit osallistua tulemalla paikan päällä tai liittymällä mukaan etäyhteydellä Teamsin kautta. Kohtaaminen järjestetään osoitteessa Kauppakatu 23A 2 krs, 80100 Joensuu. Tarjolla on pientä purtavaa ja kahvit.

Ilmoittaudu mukaan kohtaamiseen torstaihin 3.11.2022 mennessä tämän linkin kautta:

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua myös puhelimitse tai sähköpostitse ottamalla yhteyttä Arki digittää -hankkeen Sariin. Sarin tavoitat sähköpostitse osoitteesta sari.pakkanen@hl-s.fi ja puhelimitse numerosta 050 388 6659.

Kohtaamisen järjestävät yhteistyössä Honkalampi-säätiön Arki digittää -hanke ja Joensuun Kehitysvammaisten Tuki Ry.