Yksi helmi ilmiannettiin

Julkaisimme helmikuussa Timantit ja helmet kampanjan. Pyysimme teitä ilmiantamaan timanttisia henkilökohtaisten avustajien työnantajia ja helmiä henkilökohtaisten avustajien joukosta. Helmiä ilmiannettiin vain yksi, vaikka tiedämme kyllä, että teitä on enemmänkin.

Työnantajan ilmiannon perusteella raati päätti palkita ainoan ilmiannetun helmen, sillä hän olisi ollut joka tapauksessa kova finalisti. Raati arvosti paljon, että helmestä löytyy myötäelämisen taitoa ja empaattisuutta. Tärkeimpänä kaikista: työnantaja pystyy luottamaan työntekijäänsä yhteistyön kaikilla osa-alueilla.

Näin työnantaja kertoo omasta helmestään.

Haluan ilmiantaa oikean helmen.

Kokopäiväinen avustajani on oikea helmi. Hän on huomaavainen, kohtelias ja älykäs ja hänellä on tasainen luonne. Hän osaa sopeutua eri tilanteisiin minun lähtökohdistani.

Avustajani vahvuutena on tunneälykkyys. Hän ymmärtää asioita toisen ihmisen näkökulmasta. Hänellä on kuuntelemisen taito. Hän pystyy suhtautumaan empaattisesti minun haasteisiin ja asettautumaan toisen ihmisen asemaan. Hän osaa myös myötäelää minun kokemuksiani ja tunteita. Parhautta hänessä on se, ettei hän sääli tai voivottele kipujani, vaan kykenee myötäelämiseen.

Kun kerron murheistani, avustajani elää mukana ja yrittää keksiä ratkaisuja ongelmiin. Minulle tulee aina sellainen olo, että hän on ymmärtänyt minua. Pystyn luottamaan avustajaani 110 %:sti. Vaikeina hetkinä hän on järkkymätön tukipilari.

Kaiken kaikkiaan avustajani on oikea helmi. Kunpa saisin pitää hänet ikuisesti.

Olemme tavoittaneet henkilökohtaisena avustajana työskentelevän helmen, ja hänelle toimitetaan 50 euron arvoinen lahjakortti.

Kiitos kaikille ilmiannetuille ja ilmiantajille osallistumisesta Timantit ja helmet kampanjaan!