ESE-keskus etsii Timantteja ja Helmiä!

Työskenteletkö henkilökohtaisena avustajana, ja sinulla on timanttinen työnantaja? Vai oletko kenties se työnantaja, jolla on oikea helmi henkilökohtaisena avustajana? Nyt haluamme kuulla Teistä!

Lähetä meille kirjalliset perustelut, miksi juuri sinun työnantajasi on kaikkein timanttisin tyyppi tai henkilökohtainen avustajasi helmi. Osallistua voit 10.3.2022 saakka, jonka jälkeen julkaisemme finalistit ESE-keskuksen nettisivuilla. Finalistien joukosta kansa saa äänestää voittajat. Äänestysaikaa on 30.3. saakka.

Eniten ääniä saaneet timantti ja helmi palkitaan molemmat 50 euron arvoisella s-ryhmän lahjakortilla. Lahjakortti käy ympäri Suomea, ja sen voi käyttää arkeen tai juhlaan.

Ehdotuksesi timantiksi tai helmeksi voit  lähettää 10.3.2022 saakka sähköpostilla esekeskus@hl-s.fi  tai Honkalampi / ESE keskus, Kauppakatu 23 A, 80100 Joensuu.

Tällä kampanjalla ESE-keskus haluaa tuoda esille oikeaa tietoa henkilökohtaisen avun työnantajuudesta ja henkilökohtaisen avustajan työstä. Tätä kampanjaa saa jakaa ja tästä saa tykätä!

Tärkeä huomio: koska kyseessä on yksityinen työsuhde, osallistuthan kampanjaan yhteistyössä työnantajasi tai avustajasi kanssa.

Muistathan kysyä myös luvan yhteystietojen antamiseen. Tietoja tarvitaan vain voittajien tavoittamiseksi, ja tiedot hävitetään asianmukaisesti kampanjan päätyttyä. Lisätietoja alla olevasta tietosuojaselosteesta.

Tietosuojaseloste ESE Timantit ja helmet