Uusi ilme

Pykälää parempi Honkalampi

Me honkalampelaiset teemme maailmasta pykälää parempaa. Nyt myös oma ilmeemme on pykälää parempi.

Honkalammen ja konserniin kuuluvien yksiköiden ja yhtiöiden ilmeet uudistettiin keväällä 2018. Uudistuksen yhteydessä terävoitettiin myös Honkalammen toiminta-ajatusta.

Me honkalampelaiset teemme pykälää parempaa maailmaa.

Pidämme huolen siitä, että jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa.

Olemme heikompien puolella ja meitä ajavat eteenpäin eurojen sijasta inhimilliset pyrkimykset.

Haluamme muuttaa maailmaa. Siksi teemme asiat oikein ja paremmin kuin laki edellyttää tai kukaan vaatii. Olemme monialaisia osaajia ja kehitämme palvelujamme alan edelläkävijän ottein.

Honkalampi on yhteiskunnallinen yritys Pohjois-Karjalasta – sote-alan inhimillinen ja hahmotettavissa oleva kumppani.

Näytä mihin pystyt

Me uskomme, että unelmien toteuttaminen ei saa jäädä kiinni olosuhteista tai tuen puuttumisesta. Haluamme, että jokainen pystyy käyttämään kaiken sen potentiaalin mitä hänellä on.

Honkalammen logossa tuo ihmisissä piilossa oleva potentiaali on käännetty visuaaliseen muotoon. Reunoistaan avonaiset H- ja L-kirjaimet kuvaavat rajattomuutta ja avoimmuutta.

Honkalampi-konserniin kuuluville toimijoilla on omat ilmeensä, jotka pohjautuvat Honkalammen ilmeeseen. Jokaisella toimijalla on logo sekä oma graafinen elementtinsä. Toimijoille on määritelty myös omat tunnusvärinsä.

Kaikkien toimijoiden graafiset elementit yhdistyvät honkalampelaisuutta kuvaavaksi kuosiksi. Graafinen kuosi rakentaa selkeän yhteyden Honkalammen ja sen yksiköiden sekä tytäryhtiöiden välille.

Honkalammen uuden visuaalisen ilmeen on suunnitellut joensuulainen mainostoimisto Fabrik.

Lisätietoja: