Tutustu työelämään ja tienaa- koululaisten kesäharjoittelu

Honkalampi-säätiö tarjoaa kesäharjoittelua 14-18-vuotiaalle säätiön ja tytäryhtiöiden yksiköissä. Harjoittelusopimuksia solmitaan 20 kappaletta ja työpaikat ovat palvelukodeissa, hallinnossa, kehittämishankkeissa sekä terapia- ja kuntoutuspalveluita tuottavassa Fondossa. Paikkakunnat, joissa harjoittelut voidaan järjestää ovat Joensuu, Kontiolahti, Lieksa, Ilomantsi, Liperi, Oulu, Outokumpu ja Polvijärvi.

Joensuu

Palvelukoti Sirkkalanhelmi ja Kanervapiha, hoivatyö (yht. 3 kpl)
Hallinto; avustavat toimistotyöt (1 kpl)
Kehittämishankkeet RoboApu ja #IhanDiginä; avustavat tehtävät (yht. 2 kpl)
HLS-Fondo Oy, avustavat toimisto- ym. tehtävät (1 kpl)

Kontiolahti

Palvelukoti Kotitanhua, hoivatyö (2 kpl)

Lieksa

Palvelukoti Teeritie, hoivatyö (2 kpl)

Ilomantsi

Palvelukoti Aurinkorinne, hoivatyö (2 kpl)

Liperi

Palvelukoti Riihitie, hoivatyö (2 kpl)

Outokumpu

Palvelukoti Mäkitupa, hoivatyö (2 kpl)

Polvijärvi

Palvelukoti Kurjenpolvi, hoivatyö (2 kpl)

Oulu

HLS-Fondo Oy, avustavat toimisto- ym. tehtävät (2 kpl)

Tutustumisen tarkoituksena on tarjota koululaisille omakohtaista kokemusta alan työnantajien toiminnasta, työtehtävistä, henkilöstörakenteesta, yhteistyömuodoista ja alan tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi halutaan tarjota ohjatusti koululaisille sopivaa käytännön työtä.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyviin kesätyön periaatteisiin, joita ovat mm. hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeuden-mukaisuus ja tasapuolisuus sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus

Kaksi viikkoa tai kymmenen työpäivää kestävän kesätyöharjoitteluohjelman mukainen työsuhde voidaan sijoittaa ajalle 1.6-31.8. Nuorella voi olla vain yksi tämän suosituksen mukainen tutustumisjakso samalla työnantajalla kunakin vuonna.

Kertakaikkisena palkkana maksetaan 350 €. Korvaus sisältää tutumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 7.4.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hl-s.fi. Mainitse hakemuksessasi mihin toimipisteeseen haet.