Tutustu työelämään ja tienaa – koululaisten kesäharjoittelu

Tutustu työelämään ja tienaa – koululaisten kesäharjoittelukampanja on keskeytetty koronatilanteen takia

Olemme katsoneet nyt parhaaksi laittaa kampanjan toistaiseksi tauolle, sillä tässä maailman tilanteessa turvallisten ratkaisujen tekeminen on äärimmäisen tärkeää. Emme pysty harjoittelupaikkoja tarjoamaan kesäaikaan 1.6. – 31.8.2020, jolloin kampanja oli tarkoitus toteuttaa. Näin turvaamme kaikkien terveyttä. Tilannetta katsotaan uudestaan, kun viranomaisohjeistukset ja yleinen tilanne sallivat.

 

Honkalampi-säätiö tarjoaa kesäharjoittelua 14-18-vuotialle säätiön hallinnossa, asumispalveluyksiköissä sekä säätiön tytäryhtiössä Kaski Työvalmennuksella ja Juhta Oy:ssa. Harjoittelusopimuksia solmitaan 18 kappaletta. Paikkakunnat, joissa harjoitellut voidaan järjestää ovat Joensuu, Kontiolahti, Lieksa, Ilomantsi, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi.

Joensuu

Palvelukodit: Sirkkalanhelmi ja Kanervapiha hoivatyö (2 paikkaa)

Hallinto: avustavat toimistotyöt (1 paikka)

Kaski: siivous-pesulatehtävät tai kiinteistöhuollon tehtävät. (2 paikkaa)

Juhta Oy: alihankinnan kokoonpanotehtävät ( 1 paikka)

Kontiolahti

Palvelukoti Kotitanhua, hoivatyö (2 paikkaa)

Lieksa

Palvelukoti Teeritie, hoivatyö (1 paikka)

Ilomantsi

Palvelukoti Aurinkorinne, hoivatyö (2 paikkaa)

Liperi

Palvelukoti Riihitie, hoivatyö (2 paikkaa)

Outokumpu

Palvelukoti Mäkitupa, hoivatyö (2 paikkaa)

Polvijärvi

Palvelukoti Kurjenpolvi, hoivatyö (2 paikkaa)

Kaksi viikkoa tai kymmenen työpäivää kestävän kesätyöharjoitteluohjelman mukainen työsuhde voidaan sijoittaa ajalle 1.6-31.8. Nuorella voi olla vain yksi tämän suosituksen mukainen tutustumisjakso samalla työnantajalla kunakin vuonna. Palkka 360 €. Korvaus sisältää tutumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Tutustumisen tarkoituksena on tarjota koululaisille omakohtaista kokemusta alan työnantajien toiminnasta, työtehtävistä ja alan tarjoamista mahdollisuuksista. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyviin kesätyön periaatteisiin, joita ovat mm. hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Rekrytoinnin hoitaa Ehta Henkilöstöpalvelut. Lisätietoja: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi  Tutustu työtehtäviin tarkemmin https://www.ehtahenkilostopalvelut.fi/tyonhakijalle/toihin-meille/

Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta: https://www.recright.com/careers/fi/ehta/tutustu-tyoelamaan-ja-tienaa-5e43c68275b82a0857caa58a Haku päättyy 15.3.2020.