Hygieniapassin hinta

Salpakankaan Helmi

Hygieniapassin hinta

Salpakankaan Helmi tarjoaa hygieniapassikoulutusta ja -testejä omissa kokous- ja koulutustiloissa osoitteessa Salpakatu 2. Hygieniapassin suorittamiseksi on vaihtoehtoisia suoritustapoja, koulutus/opiskelu ei ole siis edellytys testiin osallistumiselle. Halutessaan testiin voi valmentautua itse omatoimisesti opiskelemalla esimerkiksi internetistä tai kirjastosta saadun opiskelumateriaalin avulla tai vaihtoehtoisesti kurssien tai koulutusten avulla.

Koulutus + testi

Hinta 70€ (sis.alv.24%)

Osallistuminen hygieniapassikoulutukseen ja testin suorittaminen koulutuksen viimeisellä tunnilla (koulutus 3 h + testi 1 h). Koska koulutus on lyhyt/tiivis, suosittelemme sinua tutustumaan itsenäisesti ennen koulutusta elintarvikehygienian osa-alueisiin, elintarvikealan sanastoon ja termeihin. Hintaan sisältyy koulutus, testi, hygieniapassitodistus ja –kortti sekä postitus.

Hygieniapassitesti

Hinta 40€ (sis.alv.24%)

Itsenäinen/omatoiminen opiskelu ja pelkästään testiin osallistuminen (1 h). Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköisesti opiskelumateriaalilinkin, josta voi omatoimisesti valmentautua/opiskella elintarvikehygienian eri osa-alueisiin.

Uusintatesti

Hinta 35€ (sis.alv.24%)