Palvelumme

Kaski Työvalmennus

Palvelumme

Suoraselkäisesti ihmiset edellä

Olemme tehneet töitä jo vuodesta 1999 lähtien parempien työpolkujen puolesta, ja vuosittain pääsemme auttamaan noin tuhatta pohjoiskarjalaista asiakasta työ-, yksilö- ja ryhmävalmennuksien kautta.

Palveluidemme piirissä on vuosittain noin tuhat asiakasta. Asiakkaidemme työmarkkinatilanteet ovat hyvinkin erilaisia. Asiakkaamme ovat esimerkiksi ammattikoulutusta vailla olevia nuoria tai nuoria, joilla on ammatillinen koulutus, mutta ei työkokemusta. Osa taas on ammatinvaihtajia, pitkäaikaistyöttömiä tai osatyökykyisiä. Jokaisen palvelumme sisältö on yksilöllinen ja sen tavoitteena voi olla urasuunnitelman selkiyttäminen tai työpaikan löytäminen ja sitä kautta työllistyminen.

Kun mietit palveluidemme sopivuutta itsellesi tai asiakkaallesi, tutustu tarkemmin palveluiden sisältöön ja ota rohkeasti yhteyttä henkilöstöömme. Löydät palvelukuvauksistamme myös tarkemmat tiedot, miten ja missä toimipisteissä palveluita toteutetaan. Palvelumme perustuvat tiiviisti yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen – olemme läsnä siellä, missä meitä tarvitaankin.

Ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme!

Terveisin

Tiina Mikkonen

Kaski Valmennus

yksikön päällikkö