Nuorten työpaja

Kaski Työvalmennus

Nuorten työpaja

Hei Sinä, nuori!

Oletko alle 29-vuotias? Onko sinulla toisen asteen koulutusta vai onko se keskeytynyt? Onko sinulla jo koulutus, muttei töitä tiedossa? Opiskelitko oikealle alalle vai mietitkö alanvaihtoa?

Tarvitsetko apua koulu- tai työvaihtoehtojesi selvittämiseen?

Miten arkesi sujuu, mitä Sinulle kuuluu? Jos yllä olevat kysymykset tuntuvat tutuilta, yksi hyvä vaihtoehto on osallistua Nuorten työpajatoimintaan. Työpajatoiminnassa yksilö- ja työvalmentajan tuella, ohjatusti kartoitetaan

  • nykytilanteesi ja koulutushistoriasi
  • osaamisesi ja vahvuutesi
  • työ- ja opiskeluvalmiutesi
  • opiskelusi eri vaihtoehdot

Käymme kanssasi yhdessä läpi työ- ja opiskelupaikkoihin hakeutumista, työelämän ja yhteiskunnan pelisääntöjä ja edellä mainittujen avulla laadimme yhdessä kanssasi jatkosuunnitelman, miten jatkat tästä eteenpäin.

Kitee

Nuorten työpaja

Pajapaikkoja on käytössä 8 hlötv./v. alle 29-vuotiaille nuorille. Nuorten työpaja sijaitsee osoitteessa Peltotie 2, jossa ovat metalli-/korjaamo-, puu-, tekstiili-, catering- ja varusteluosastot. Pajapäivinä nuorten on mahdollista tehdä työtä edellä mainituissa tiloissa. Työtoimintojen lisäksi järjestetään myös ryhmämenetelmiin perustuvia ja hyvinvointiin keskittyviä toimintapäiviä. Peltotien tiloissamme sijaitsee lounasruokala, josta toimintaan osallistuvat voivat ostaa edullisesti aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Meno-paluu taajamakuljetus Kiteellä ja valmentautujien kuljetus Tohmajärvi-Kitee-Tohmajärvi on toimintapäivinä maksutonta. Nuorten työpajatoimintaan ohjaudutaan työvoimahallinnon aktivointipalveluiden kautta. Palvelua toteutetaan työ- ja yksilövalmennusmenetelmillä, jossa yksilövalmennuksen osuus on 90 % ja työvalmennus 10 %. Yksilövalmennus sisältää arjen eheytystä ja sosiaalista vahvistamista. Jokaisen valmentautujan työtoiminnan sisältö järjestetään valmentautujan yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.

Tohmajärvi

Nuorten työpaja

Pajapaikkoja on käytössä 3 hlötv./v. alle 29-vuotiaille nuorille. Nuorten työpajatoiminta tapahtuu Kiteellä osoitteessa Peltotie 2.