Kaski Työvalmennus

Kuntouttava työtoiminta Nurmeksessa

Kuntouttava työtoiminta toteutuu oikeassa työympäristössä osoitteessa Teollisuustie 11. Tarjoamme erilaisia työtehtäviä, joita ovat muun muassa erilaiset teollisuuden alihankintatyöt, toimisto-, siivous-, keittiö-, kiinteistönhoito-, polkupyöräpaja-, kudonta- ja muut käsityöt. Työtehtävät räätälöidään tarpeittesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Kuntouttavaa työtoimintaa voidaan toteuttaa myös seurakunnalla tai yhdistyksissä. Kuntouttavaa työtoimintaa tarjoamme myös avokuntouttavana työtoimintana, jolloin valmentautuja työskentelee tuetusti hallintokunnissa.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on tukea sinua matkalla kohti avoimia työmarkkinoita työ-, ryhmä- ja yksilövalmennuksen keinoin. Yksilövalmentaja auttaa sinua tavoitteissasi ja mahdollisuuksiesi etsimisessä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös Kasken ryhmämuotoisiin toimintoihin, kuten työnhakupäivään.

Kaski Valmennuksen kuntouttava työtoiminta mahdollistaa sinulle joustavan etenemisen työllistymisesi polulla. Kuntouttavaa työtoimintaa varten tarvitset aktivointisuunnitelman, joka Sinulle laaditaan yhteistyössä sosiaalitoimen ja te-toimiston kanssa. Sopimus kuntouttavaan työtoimintaan tehdään aluksi kolmeksi kuukaudeksi. Käyntipäiviä on yksilöllisen sopimuksen mukaisesti 1-4 päivää viikossa ja päivittäinen työaika on 4-6 tuntia.

Ryhmämuotoinen kuntouttava työtoiminta

Miesten ryhmä on suunnattu noin 50+-vuotiaille miehille. Ryhmä sisältää myös yksilövalmennusta. Ryhmää toteutetaan 1 päivänä viikossa, 4 tuntia päivässä erilaisen tekemisen merkeissä. Miesten ryhmän tavoitteena on luoda uusia polkuja elämään.

Onko aika ottaa askel kohti avoimia työmarkkinoita? Onko sinulla tahtoa ja motivaatiota tehdä työtä oman työllistymisesi eteen? Haluatko luoda uskoa omaan osaamiseen ja kykyihin oppia uutta? Jos kiinnostuit, ota yhteys omaan sosiaalityöntekijääsi tai tai kysy lisätietoja meiltä.

Lisätietoja:

Toimipaikan osoite: Teollisuustie 11, 75530 Nurmes

Taisto Tervo

yksilövalmentaja