Kaski Työvalmennus

Kuntouttava työtoiminta, Jyväskylä

  • Työhön ja koulutukseen tähtäävä palvelu
  • Toimintakykyä vahvistava ja ylläpitävä palvelu
  • Starttivalmennus

Kaski-palvelussa saat käyttöösi monialaisen ohjausosaamisen valmentautuessasi kohti työtä tai opiskelua. Yksilövalmennuksessa haemme ratkaisuja tavoitteidesi saavuttamiseksi monipuolisen keinovalikoiman avulla. Työvalmennus tapahtuu puu-, metalli- ja autopajoilla sekä kädentaitojen ja tekstiilipajalla. Pajoilla on mahdollisuus toteuttaa joustavia, luovia ja yksilöllisiä työtehtäviä tukemaan omia tavoitteita. Tule oppimaan hitsausta, auton tuunausta, kokoonpanotöitä tai kerryttämään osaamistasi tekstiilipuolen käsitöissä.

PAIKKO-osaamistodistukseen kootaan valmennuksessa havaitut ja osoitetut tiedot sekä taidot ammatillisten opintojen tutkintovaatimuksien mukaisesti. Voit tehdä valmennuksessa myös portfolioon. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös ryhmävalmennukseen, jossa pohditaan yhdessä apukeinoja arkeen, omia vahvuuksia ja kehitetään työelämätaitoja.

Sinulla on mahdollisuus osallistua myös ryhmävalmennukseen, jossa pohditaan yhdessä apukeinoja arkeen, omia vahvuuksia ja kehitetään työelämätaitoja.

Toimitilamme sijaitsevat Vaajakoskella Varassaaren miellyttävässä tehdasmiljöössä, jossa käytössämme on kaksi erillistä tilaa.

  • Tikkutehtaantie 1: yksilö- ja ryhmävalmennustilat sekä tekstiili- ja kädentaitopaja.
  • Tikkutehtaantie 2: metalli-, auto- ja puupaja.
  • Toimipaikassamme on runsaasti maksutonta paikoitustilaa.

Lisätietoja: