Kaski Työvalmennus

Kuntouttava työtoiminta, Joensuu

Kaski Työvalmennuksen Kuntouttava työtoiminta toteutuu oikeassa työympäristössä, vuonna 2007 valmistuneissa tiloissamme osoitteessa Salpakatu 2. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joita ovat muun muassa metalli-, puu-, kiinteistönhuolto-, keittiö-, puhdistuspalvelu-, pesula-, toimisto- sekä erilaiset kokoonpanotyötehtävät. Työtehtävät voidaan räätälöidä tarpeittesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on tukea sinua matkalla kohti avoimia työmarkkinoita työ-, ryhmä- ja yksilövalmennuksen keinoin. Yksilövalmentaja auttaa sinua tavoitteissasi ja mahdollisuuksiesi etsimisessä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös Kasken ryhmämuotoisiin toimintoihin, muun muassa työnhakupäivään.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai koulutusta, tahto ja motivaatio oman työllistymispolun löytämiseksi riittävät!

Kaski Työvalmennuksen Kuntouttava työtoiminta mahdollistaa sinulle joustavan etenemisen työllistymisesi polulla. Palveluun tarvitset maksusitoumuksen kuntasi sosiaalitoimesta. Sopimus kuntouttavaan työtoimintaan tehdään aluksi kolmeksi kuukaudeksi. Käyntipäiviä on yksilöllisen sopimuksen mukaisesti 1-4 päivää viikossa ja päivittäinen työaika on 4-6 tuntia.

Onko aika ottaa askel kohti avoimia työmarkkinoita? Onko sinulla tahtoa ja motivaatiota tehdä työtä oman työllistymisesi eteen? Haluatko luoda uskoa omaan osaamiseen ja kykyihin oppia uutta? Jos kiinnostuit, ota yhteys omaan sosiaalityöntekijääsi tai kysy lisätietoja meiltä.

Lisätietoja: