Kaski Työvalmennus

Kuntouttava työtoiminta Joensuussa

Kuntouttava työtoiminta mahdollistaa Sinulle joustavan etenemisen työllistymisesi polulla.

Työhön ja koulutukseen suuntaava toiminta lähellä avoimia työmarkkinoita olevassa työympäristössä toteutuu vuonna 2007 valmistuneissa tiloissamme osoitteessa Salpakatu 2. Tarjoamme Sinulle monipuolisia työtehtäviä, joita ovat muun muassa metalli-, puu-, kiinteistönhuolto-, keittiö-, puhdistuspalvelu-, pesula-, toimisto- sekä erilaiset kokoonpanotyötehtävät. Työtehtävät voidaan räätälöidä tarpeittesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on tukea Sinua matkalla kohti avoimia työmarkkinoita tai koulutusta työ-, ryhmä- ja yksilövalmennuksen keinoin. Yksilövalmentaja auttaa Sinua tavoitteittesi ja mahdollisuuksiesi etsimisessä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös ryhmävalmennukseen, esim. työnhakupäiviin.

Osallistava ryhmätoiminta

Osallistava ryhmätoiminta järjestetään omissa tiloissamme Salpakatu 2:ssa. Ryhmät kokoontuvat tarvittaessa myös Enossa, Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa.

Ryhmätoiminnan tavoitteena on arjen hallinnan ja arjentaitojen kehittäminen sekä työ- ja toimintakyvyn vahvistaminen käytännön tehtävien ja toiminnan kautta. Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kerran viikossa, 4 tuntia kokoontumiskerta. Osallistavan ryhmätoiminnan kokoontumiskerralla saat myös maksuttoman ruokailun.

Kuntouttavaa työtoimintaa varten tarvitset aktivointisuunnitelman, joka Sinulle laaditaan yhteistyössä sosiaalitoimen ja te-toimiston kanssa. Sopimus kuntouttavaan työtoimintaan tehdään aluksi kolmeksi kuukaudeksi. Käyntipäiviä on yksilöllisen sopimuksen mukaisesti 1-4 päivää viikossa ja päivittäinen työaika on 4-6 tuntia.

Tuotamme kuntouttavaa työtoimintaa myös muiden kuntien asukkaille. Jos asut muussa kunnassa kuin Joensuussa ja kiinnostuit Kaski Valmennuksen kuntouttavasta työtoiminnasta, ota yhteys oman kuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuudestasi päästä palveluumme.

Jos kiinnostuit, ota yhteys omaan sosiaalityöntekijään tai te-toimiston asiantuntijaan. Lisätietoja saat myös meiltä.

Lisätietoja:

Toimipaikan osoite: Salpakatu 2, 80100 Joensuu