Kaski Työvalmennus

Joensuussa toteutettava Kuntouttava työtoiminta

Kaski Joensuun kuntouttava työtoiminta toteutuu oikeassa työympäristössä, vuonna 2007 valmistuneissa tiloissamme osoitteessa Salpakatu 2. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joita ovat muun muassa metalli-, puu-, kiinteistönhuolto-, keittiö-, puhdistuspalvelu-, pesula-, toimisto- sekä erilaiset kokoonpanotyötehtävät. Työtehtävät voidaan räätälöidä tarpeittesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on tukea sinua matkalla kohti avoimia työmarkkinoita työ-, ryhmä- ja yksilövalmennuksen keinoin. Yksilövalmentaja auttaa sinua tavoitteissasi ja mahdollisuuksiesi etsimisessä. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös Kasken ryhmämuotoisiin toimintoihin, muun muassa työnhakupäivään. Kuntouttava työtoiminta mahdollistaa sinulle joustavan etenemisen työllistymisesi polulla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai koulutusta, tahto ja motivaatio oman työllistymispolun löytämiseksi riittävät!

Palveluun tarvitset maksusitoumuksen kuntasi sosiaalitoimesta. Sopimus kuntouttavaan työtoimintaan tehdään aluksi kolmeksi kuukaudeksi. Käyntipäiviä on yksilöllisen sopimuksen mukaisesti 1-4 päivää viikossa ja päivittäinen työaika on 4-6 tuntia.

Jos kiinnostuit, ota yhteys omaan sosiaalityöntekijääsi tai kysy lisätietoja meiltä.

Tuotamme Kuntouttavaa työtoimintaa myös muiden kuntien asukkaille

Jos asut muussa kunnassa kuin Joensuussa ja kiinnostuit Kaski Joensuun Kuntouttavasta työtoiminnasta, ota yhteys oman kuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuudestasi päästä palveluumme.

Lisätietoja: