Jobia-hanke

Kaski Työvalmennus

Jobia-hanke

Jobia -hankkeen tavoitteena on yli 50-vuotiaiden ja kaiken ikäisten osatyökykyisten työttömien työnhakijoiden työllistymisen tukeminen.

Aidoissa työtehtävissä toimiminen vahvistaa osaamista sekä antaa lisätietoa työ- ja toimintakyvystä

Hankkeen asiakkuus alkaa kuukauden mittaisella työkokeilujaksolla Kaski Joensuun toimitiloissa joko Joensuussa os. Salpakatu 2 tai Nurmeksessa os. Teollisuustie 11. Tämän palvelutarpeen kartoitusjakson tavoitteena on selkiyttää asiakkaan jatkosuunnitelmaa.

Oma Polku

Jokaiselle hankkeessa jatkavalle asiakkaalle räätälöidään työllistymiseen tai koulutukseen tähtäävä suunnitelma, jota voidaan toteuttaa työkokeilussa tai palkkasuhteessa Kaskella tai yrityksessä tai olemalla pelkästään yksilövalmentajan henkilökohtaisessa ohjauksessa.

Osaamistodistuksista ammatillisen koulutuksen tutkinnon osien suorittamiseen

Kaski Joensuu on tunnistettu oppimisympäristö, jossa työtehtäviä on purettu osaamisperusteisesti metalli-, keittiö- ja puhtausalan tehtävissä. Hanke tekee opinnollistamiseen liittyvää kehitystyötä mahdollistaen osaamistodistusten kirjoittamisen yhä laajemmasta tehtävävalikoimasta ja mahdollistaen tutkinnon tai tutkinnon osan suorittamisen näyttöperusteisesti.

Yritysyhteistyön kautta luodaan uusia työpaikkoja

Toimintatapamme on työelämälähtöistä ja tavoitteena on hankkeen asiakkaiden lisäksi tukea myös alueen yrittäjiä tarjoamalla heille niiden osaamisvaatimukset täyttäviä työntekijöitä

Yksilövalmentajan tuki auttaa työllistymispolun suunnittelussa

Asiakaslähtöinen yksilöohjaus kohti työelämää joko suoraan tai kouluttautumisen kautta hyödyntäen erilaisia valmennusmenetelmiä.

Jobia-hanke on Pohjois-Karjalan TE-toimiston rahoittama työllisyyspoliittinen hanke, jonka hallinnoijana toimii Honkalampi-säätiö/Kaski Valmennus Joensuu. Hanke toteutetaan ajalla 1.2.2019 – 31.12.2021.

LATAA ESITE

Ilmoittaudu mukaan tästä: Ilmoittautuminen

Lisätietoja hankkeen yksilövalmentajilta:

Simo Ojanen p. 050 388 6621

Tuula Uimonen p. 050 381 7221