Kesäterveiset

Tähän mennessä eletty vuosi 2020 on piirtynyt historiaan monessakin mielessä. #Ihan Diginä! -hankkeelle poikkeusaika on ollut työntäyteinen ja merkityksellinen. Kevät on täyttynyt teoista, uusista kokeiluista ja hienosta yhteistyöstä yhdenvertaisemman digiarjen edistämiseksi. Vallinneessa poikkeustilanteessa suomalainen yhteiskunta on joutunut entistä vahvemmin havaitsemaan sen, että digitaalisen osallisuuden yhdenvertaisempaan toteutumiseen on vielä matkaa. Yhteisiä tekoja tarvitaan siis edelleen.

Ajankohtaista tiedotettavaa

Hankkeen syksy näyttää hyvin virkeälle ja toimeliaalle. Tulossa on esimerkiksi yhdessä digitoimijoiden kanssa toteutettava podcast-sarja, digimmän osallisuutta ja työllistymistä edistävän toiminnan pilottiyhteistyö, vertaisdigiosaajien valmennus sekä koulutuksia, niin valtakunnallisella kuin paikallisella tasolla. Hankkeen on tarkoitus jatkaa toimintaansa aina vuoden 2021 kesään asti.

Hankkeessa puhaltavat myös henkilöstön osalta hetkellisesti uudet tuulet, sillä Saila jää äitiyslomalle ja projektipäällikön sijaisuutta hoitaa Susanne Mäkelä. Virallisesti Susanne aloittaa työt hankkeessa maanantaina 3.8.2020. Susanne on mukana tiimissä helmikuuhun 2021 asti, jonka jälkeen Saila palailee takaisin. Sari jatkaa digitiimissä normaalisti, mutta jotta työn ja levon suhde säilyy mahdollisimman hyvänä, laskeutuu Sari kesälomalaitumille maanantaista 6.7.2020 alkaen. Paluu työn ääreen koittaa maanantaina 3.8.2020

Koko tiimin puolesta toivotamme sinulle mitä parhainta kesää ja lämmin kiitos jo tehdystä yhteistyöstä! Jatketaan yhteistä matkaa myös tulevassa.

Pidetään hyvää huolta ja kohdataan taas pian!