AAC-keskus

AAC-keskuksen toiminta on päättynyt 2016 vuoden lopussa. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille menneistä vuosista tulkkauspalvelujen kehittämisessä.

Luomme malleja ja työkaluja, jotka lisäävät puhevammaisten henkilöiden mahdollisuuksia saada tietoa heille suunnatuista palveluista ja helpottavat heitä hakeutumaan palveluiden (mm. puhevammaisten tulkkauspalvelu ja kommunikaatio-ohjaus) piiriin. Puhevammaisten tulkkauspalvelut ja kommunikaatio-ohjaus helpottavat puhevammaisen itsenäistä suoriutumista arjessa ja ehkäisevät syrjäytymistä. Kehittämistyössä luotuja malleja ja työkaluja levitämme käyttöön koko Suomessa.

Kehitämme palveluja puhevammaisille henkilöille sekä tuemme ja opastamme heidän kanssaan toimivia henkilöitä ja yhteisöjä.

AAC-keskus kehittää palveluja puhevammaislle henkilöille sekö tukee ja opastaa heidän kanssaan toimivia henkilöitä ja yhteisöjä. Yhteistyötä tehdään tiiviisti puhe- ja kuulovammaisten tulkkauspalveluja kehittävien projektien ja toimijoiden kanssa sekä Kelan, kuntien sosiaalityöntekijöiden, kuntoutusohjaajien, puheterapeuttien, järjestöjen ja oppilaitosten kanssa.

Yhteystiedot

Hankekoordinaattori Erkki Piironen
erkki.piironen(at)hl-s.fi
puh. 050 388 6615
Salpakatu 2A, 80100 Joensuu