Honkalampi-säätiö mukana Hyvät yritykset näkyviksi -kampanjassa

Honkalampi on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkiyritysten Hyvät yritykset näkyviksi –kampanjassa. Kampanjan avulla haluamme tehdä yhteiskunnallisia yrityksiä tunnetuksi suurelle yleisölle ja tuoda esille niiden hyvää tekevää liiketoimintaa.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertoo siitä, että yritys ratkoo liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Lisäksi ko. yritykset käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. Kannattaa tutustua meihin sekä YY-merkkiin.

Honkalampi-konsernin yksiköt ja yhtiöt eri puolilla Suomea avaavat ovensa yleisölle Tervetuloa meille –viikon merkeissä viikolla 40. Seuraa sivustoa: https://tervetuloameille.suomalainentyo.fi/ Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää liitteestä ja kuuntele terveisemme oheisesta radiospotista. Sen voitte bongata viikolla 34 Radio Aallon, Radio Rockin ja SuomiPopin taajuuksilla. Kampanjatiedotteesta https://suomalainentyo.fi/2018/08/07/vastuullinen-yritys-huolehtii-ymparistosta-ja-tyontekijoistaan/ löydät muiden viikoilla 33 – 37 kampanjassa esittäytyvien organisaatioiden tiedot.

Lue lisää tiedotteesta (PDF)